Як легко зняти шкірку з ковбаси
Сиров'ялену ковбасу можна покласти на 30 хвилин у морозильну камеру, а потім оболонка швидко знімається. Важливо! Після очищення від шкірки ковбасу одразу їсти не варто. Сполосніть її спочатку під проточною водою, а потім протріть серветкою.11 жовт. 2022 р.
0:00Рекомендований кліп · 44 сек.Як швидко та легко почистити сирокопчену ковбасу. – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Копчена ковбаса легко очиститься від шкірки, якщо опустити її в холодну воду на одну-дві хвилини. Ошпарити окропом (у багатьох випадках подібна процедура може позначитися на смакових якостях продукту.) Збережена копіяПохожі
Це питання залишається відкритим. Шкоди організму вона не завдасть, але й користі принесе мало. Натурального вигляду немає целофанові і полиамидные ковбасні оболонки. Їхній зовнішній вигляд говорить сам за себе, і вжити їх у їжу, навряд чи в когось виникне бажання.