Як можна засмажити курку на сковороді
Викласти курку в розігріту олію. Смажити без кришки, на сильному вогні, по 2-3 хвилини з кожного боку. Олія дуже гаряча, тому шматочки відразу ж почнуть смажитися, а шкіра схопиться впевненою скоринкою. Далі потрібно зменшити вогонь до середнього та накрити сковороду кришкою. Збережена копія
сіль|соль|, чорний мелений перець.
- Курку розрубати на невеликі приблизно рівні порційні шматочки (близько 10 см завдовжки).
- Натерти м'ясні шматочки сіллю.
- Змішати мед, чорний перець та пряні спеції. …
- Обсмажити на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.
- Накрити кришкою та довести до готовності.
Куряче філе слід смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенець і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин. Збережена копія