Як можна зробити крем з олії
Вершкове масло|мастило| нарізувати|нарізати| кубиками і змішати з|із| цукром у глибокій мисці. На найнижчій швидкості міксера Збивайте продукти до повного змішування, потім увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте масло близько 1 хвилини, поки не отримаєте легкий крем з консистенцією вершків.
Невдалі інгредієнти для крему Не можна використовувати для десерту олію, яка вам сама по собі не подобається. Добре підійде смачне, обов'язково натуральне, солодко-вершкове масло перевіреного виробника жирністю 82,5%. Вибирайте ретельно, адже це найважливіший інгредієнт у кремі! Збережена копія
Збиваємо м'яке вершкове масло на високих оборотах міксером, щоб воно стало пухнастим. Приблизно хвилини 2-3.