Як правильно вичавлювати сік з гарбуза
► Наріжте його середніми шматочками та почистіть від шкіри. ► Викласти овоч у каструлю і залити водою. ► Поставити ємність із овочом на середній вогонь на 40 хвилин. ► Після того, як знімете гарбузовий сік з вогню, розштовхніть м'якоть товкачем або пюрируйте блендером.
Сік гарбуза містить у своєму складі такі речовини: крохмаль, фітостерол, лютеїн, бета-каротин, глюкаоза, різноманітні мінерали, сахароза. Усього в 100 мілілітрах продукту міститься 38 ккал, тому людям, які стежать за своєю фігурою можна, можливо сміливо пити сік гарбуза.
Гарбуз очистіть від шкірки, виріжте середину з насінням, м'якоть наріжте невеликими шматочками. Очищений гарбуз втрачає вагу приблизно на 300 грам. 2. За допомогою соковижималки із сонячних шматочків вичавіть сік.