Як правильно зробити жульєни
1 Курячі грудки нарізати тонкою соломкою і обсмажити. Окремо обсмажити гриби та цибулю, додати їх до обсмаженої грудки, налити в сковороду вершки та довести до кипіння. 2 Потім перекласти в кокотниці, посипати тертим сиром і запекти при температурі 180 градусів близько 10-15 хвилин. Подають жульєн гарячим, як закуску. Збережена копія
Сир у жульєні Щоб приготувати жульєн з куркою, ви можете використовувати будь-який твердий сир, але найкраще підійде сир гауда. Проте й інші тверді сири на ваш смак будуть дуже гармонійно поєднуватися з куркою і грибами, запеченими під сиром.
Кокотницю для жюльєну можна замінити таким посудом:
- форми для запікання;
- глиняні горщики.