Як правильно зварити борщ зі щавлем

Як правильно зварити борщ зі щавлем

У невеликій сковороді нагрійте олію і, помішуючи, обсмажте цибулю до золотистого кольору протягом 5-6 хвилин. Щавель вимийте, обсушіть і наріжте смужками. У бульйон з картоплею додайте смажену цибулю та щавель. Доведіть до кипіння та варіть зелений борщ ще 2-3 хвилини на слабкому вогні. Збережена копія

Щавель корисний для травлення У зелених листочках щавлю багато клітковини. А вона необхідна шлунково-кишковому тракту для здорового процесу травлення. Додайте листочки в супи та салати, і вони захистять від запорів, діареї, здуття та інших збоїв у роботі ШКТ.

шпинат Традиційний зелений борщ готується із щавлю. Він надає страві насичений кислуватий відтінок. Тому, якщо ви шукаєте для себе новий оригінальний смак, можете замінити класичний інгредієнт на шпинат.

Ви могли пропустити