Як правильно зварити борщ зі щавлем
У невеликій сковороді нагрійте олію і, помішуючи, обсмажте цибулю до золотистого кольору протягом 5-6 хвилин. Щавель вимийте, обсушіть і наріжте смужками. У бульйон з картоплею додайте смажену цибулю та щавель. Доведіть до кипіння та варіть зелений борщ ще 2-3 хвилини на слабкому вогні. Збережена копія
Щавель корисний для травлення У зелених листочках щавлю багато клітковини. А вона необхідна шлунково-кишковому тракту для здорового процесу травлення. Додайте листочки в супи та салати, і вони захистять від запорів, діареї, здуття та інших збоїв у роботі ШКТ.
шпинат Традиційний зелений борщ готується із щавлю. Він надає страві насичений кислуватий відтінок. Тому, якщо ви шукаєте для себе новий оригінальний смак, можете замінити класичний інгредієнт на шпинат.