Як приготувати курячі стегна смачно і швидко

Як приготувати курячі стегна смачно і швидко

У каструлі закип'ятіть воду. Акуратно покладіть стегнапереконайтеся, що вони повністю покриті. Після повторного закипання посоліть і поперчіть по смаку, за бажанням додайте інші спеції і цілу цибулину з морквою. Варіть на невеликому вогні та забирайте піну, яка утворюється на поверхні.

10 хвилин Час смаження курячих стегон залежить від їх розміру та товщини. У середньому обсмажувати м'ясо на сковороді слід 10 хвилин з кожного боку, після цього зменшити вогонь і смажити ще по 5-10 хвилин, кілька разів перевертаючи стегна. Щоб перевірити готовність, проткніть його ножем.

Розмішайте, щоб м'ясо було повністю занурене у томатну підливу. При необхідності полийте ложкою кожне стегно окремо. Після повторного закипання полум'я зменште до мінімуму, накрийте кришкою сковороду і тушкуйте до готовності курки (35-40 хвилин).

Ви могли пропустити