Як швидко відморозити м'ясо
Однак якщо тобі потрібно швидко розморозити м'ясо, найкраще використовувати мікрохвильову піч або миску з холодною водою. Щоб розморозити м'ясо в холодильнику, дістань його з морозильної камери і залиш у холодильнику не менше ніж на вісім годин.27 січ. 2023 р.
Отже, щоб швидко розморозити крижаний стейк, потрібно в одну каструлю покласти м'ясо, але в неї зверху поставити другу каструлю. У верхню каструлю (та без м'яса) налийте теплої води. Через 5-10 хвилин м'ясо помітно розмерзне.
Жодної гарячої і навіть теплої води – це може призвести до нагрівання верхнього шару м'яса до температури, при якій бактерії, що знаходяться на поверхні, починають активно розмножуватися.. Раджу міняти воду кожні 30 хвилин, щоб переконатися, що вона залишається досить холодною. Для розморожування м'яса потрібно близько 2 годин.
Розморожування м'яса у холодній воді. Воду потрібно міняти кожні півгодини, щоб вона не ставала надто теплою.. Невелика кількість м'яса може розморозитись за годину або менше; розморожування шматка вагою кілька кілограм може зайняти 2-3 години. Збережена копія