Як швидко засолити хребти сьомги в домашніх умовах

Як швидко засолити хребти сьомги в домашніх умовах

Для засолення сіль та цукор у пропорції 2:1. Хребти добре посолити з усіх боків, викласти рівним шаром на плоску та глибоку тарілку. Накрити, поставити під прес та в холодильник на 12 годин. Готову рибу зберігати в холодильнику у тому розсолі, в якому маринувалась.

0:11Рекомендований кліп · 57 сек.ТАКУ ЗАКУСКУ У МАГАЗИНІ НЕ КУПИШ. СОЛОНІ ХРЕБТИ …Початок кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується

хребет лосося (запечений)

Енергія 153 ккал
Білки 20 гВуглеводи 0 г
Жири 8,1 гВолокна г

Ви могли пропустити