Як швидко засолити сало в домашніх умовах сухим способом

Як швидко засолити сало в домашніх умовах сухим способом

0:25Рекомендований кліп · 52 сек.Як швидко, просто та смачно засолити сало! Два моїх …Початок рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

Витримуйте сало за кімнатної температури 3 дніПотім щільно закрийте кришку і поставте банку в холодильник на 3-5 днів. Після цього дістаньте сало з|із| банки, обсушіть і натріть спеціями. Можна використовувати червоний мелений перець, кмин, паприку. Збережена копія

4 дні Сам процес солки займає 3-4 дні, Але це варте того. Дочекайтеся цього моменту та насолоджуйтесь смаком сала сухого посолу. Для любителів сала є ще один перевірений рецепт: сало в лушпинні цибулі. Збережена копія

Ви могли пропустити