Як воблу зробити м'якою
Для реанімації пересушеною риби згодиться і духовка.
Спочатку рибу потрібно промити, далі загорнути у фольгу, додавши невелику кількість води, і відправити в духовку на 30-40 хвилин. Риба трохи пропариться, і вийде м'якою.
Як вимочити в'ялену рибу?
Пересолену в'ялену рибу можна вимочити. Для цього її спочатку промивають проточною водою, а потім закладають у глибокий посуд, заливши молоком або водою. Для кращого результату великі тушки необхідно розрізати, дрібні добре вимочуються.
Як зробити в'ялену рибу менш солоною?
Для того щоб видалити надлишок солі в сухій рибі, її піддають процесу вимочування. Перш ніж зробити суху рибу менш солоною, її слід промити. Це необхідно для того, щоб надлишок солі змився з риби. Дрібну рибу краще вимочувати цілою, а велику рибу необхідно нарізати на шматки, щоб сіль змилася. Збережена копіяПохожі