Як замочувати огірки перед засолюванням правильно

Як замочувати огірки перед засолюванням правильно

Огірки, солоні в банках або емальованому посуді На 1-му етапі рекомендується: добре промити огірки, залити холодною водою і замочувати щонайменше 2-х годин. А якщо невідомий термін збирання огірків, час замочування слід збільшити до 4-х годин. Поки огірочки замочуються, готують рассол.27 лип. 2018 р.

Існує два способи засолювання: холодний та гарячий. У першому випадку овочі заливаються холодною водою, а у другому – найчастіше спочатку холодною водою, а потім гарячим настояним розсолом. Банки з огірками, засоленими холодним способом, закриваються капроновими кришками і зберігаються у холоді.

— Якщо у вас гіркі огірки, треба їх замочити у воді не менше ніж на 12 годин. Хоча при цьому якість огірка, звісно, ​​знизиться. Що стосується теплової обробки, можна консервувати огірки гарячим способом або заливаючи їх киплячим розчином, або стерилізуючи їх.

Також потрібно пробувати огірки перед засолюванням і не використовувати гіркі. Їх не врятує ніщо, а консерви на зиму будуть безнадійно зіпсовані. Вода – основа смаку солоних огірків. Збережена копія

Ви могли пропустити