Як зробити борсук
Раціон борсуків відрізняється від раціону лисиць; крім весни, коли вони їдять багато молодих кроликів, самі борсуки не їдять багато м'яса, і немає жодних причин, з яких вони не повинні бути хорошими для їжі . Кажуть, що на смак вони дуже схожі на свинину, але мандрівники кажуть, що м'ясо ведмедя дає ближче порівняння. "
Його відгук про м'ясо – один із перших в історії: « М'ясо було ніжним та смачним ». Багато сучасних європейців погодяться з Бекнеллом. На їхньому континенті є власний вид борсука, європейський борсук, який вважається делікатесом у сільській місцевості.
Вартість від 10.000р до 13.000р за самок та від 12.000р до 14.000р за самців (Залежить від забарвлення). Можливе відправлення по всій території РФ (вартість доставки оплачується окремо). Також можлива купівля інших хутрових тварин-соболи, тхори, бабаки, борсуки.