Як зробити нормальний фарш

Як зробити нормальний фарш

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

Додаткові інгредієнти до фаршу Щоб покращити смак, до нього додаються додаткові інгредієнти.. В основному кладуть сіль, перець, цибулю, часник, різні трави та навіть гриби. У котлетному фарші допоміжним продуктом вважаються хліб та яйце, іноді картопля.

Фарш м'ясний домашній: яловичина I сорту 80%, свинина жирна 20%. Для домашніх котлет: яловичина 30 %, свинина 30 %, хліб 12 %, яйце, цибуля, спеції. Для московських котлет: яловичина 50 %, сало 9 %, хліб 12 %, спеції.

Ви могли пропустити