Як можна подавати порційні салати
Порційно салати до столу подають у скляних креманках, піалах або високих фужерах – це називається "верін" або "салат-коктейль". Так страви з різнокольорових овочів чи багатошарові виглядають ефектніше.
Салати зазвичай сервірують у салатниках, а також закусочних тарілках та багатосекційних стравах.. Салат-коктейлі традиційно подають у скляному посуді — фужерах, креманках та веринах.
Вдале поєднання продуктів у салаті Вважається, що найкраще поєднання продуктів для приготування салатів таке: Морепродукти мають характерний солодкуватий присмак. Його підкреслять свіжі томати, відварені буряки, картопля, морква, консервована кукурудза..
3:30Рекомендований кліп · 59 сек.Уроки етикету: як є суп та салат? – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу