Як можна подавати порційні салати

Як можна подавати порційні салати

Порційно салати до столу подають у скляних креманках, піалах або високих фужерах – це називається "верін" або "салат-коктейль". Так страви з різнокольорових овочів чи багатошарові виглядають ефектніше.

Салати зазвичай сервірують у салатниках, а також закусочних тарілках та багатосекційних стравах.. Салат-коктейлі традиційно подають у скляному посуді — фужерах, креманках та веринах.

Вдале поєднання продуктів у салаті Вважається, що найкраще поєднання продуктів для приготування салатів таке: Морепродукти мають характерний солодкуватий присмак. Його підкреслять свіжі томати, відварені буряки, картопля, морква, консервована кукурудза..

3:30Рекомендований кліп · 59 сек.Уроки етикету: як є суп та салат? – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

Ви могли пропустити