Як приготувати смачну піцу в духовці в домашніх умовах швидко і смачно
Використовуйте альтернативні варіанти.
- Томатний соус на основу для піци Потрібно почати з того, що якщо готувати італійську страву за традиційним рецептом, потрібно використати саме томатну пасту. …
- Свіжі або мариновані помідори на тісто для піци …
- Альтернатива у вигляді вершків або майонезу для змащування основи піци
Усі думають, що сир треба посипати тертим зверху на піцу, але це не так. За класичною рецептурою, його потрібно покласти на тісто, відразу ж після того, як промазали томатною пастою. Тобто першим шаром відразу після пасти йде сир.
Для готування буде достатньо 12-17 хвилин. Температура духовки – 200 градусів. Багато кухарів використовують маленьку хитрість – за пару хвилин до готовності підвищують температуру духовки до 240-250 градусів.. При цьому начинка краще схоплюється, а піца виходить красивішою та рум'янішою.